Hvorfor jeg elsker børnebøger

børnebøgerDet er fortælle folk at børnebøger er min store passion kan godt være lidt sjovt engang imellem, dog er det noget som mange har store interesse for og gerne spørger meget ind til når jeg fortæller om det, hvilket jeg selvfølgeligt gerne gør.

Som alle børn så fik jeg selvfølgeligt fortalt børnebøger dengang jeg var barn og læste også i en del børnebøger, så det var ikke dengang at jeg pludseligt fik en åbenbaring om at børnebøger var det hele store for mig. Jeg tror selv at det kom dengang jeg gik i gymnasiet. Jeg har altid godt kunne lide at være kreativ og altid været glad for gode historiefortællinger. Jeg begyndte at gå mere og mere op i historiefortællingen i børnebøger og fik et stort hjerte for det. Det er en helt anden måde at skrive på, hvor man skal forsøge at gøre en historie livligt men samtidig bruge lettilgængelige illustrationer og et sprog der kan forstås når børnene oplever det. Det er lidt af en overset kunstart som også gør at jeg er ret vild med den. Da jeg tog til messen tilbage i år 2008 var det et helt nyt skridt for mig. Jeg oplevede hvor stort et fællesskab der er om at få børnebøger ud til børn og sørge for at børn får læst og har mulighed for det.

Dette gjorde at jeg besluttede mig for at tage næste skridt og begyndte at lave børnebøger selv og også selv illustrere børnebøger, som meget af min tid nu går med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *