Travlhed og tegnekursus

Jeg har haft et par travle dage for tiden. Jeg er godt i gang med udkastet til min kommende børnebog, som må siges at tage en del tid. Dette er dog også nødvendigt, det sidste jeg ønsker at gøre er at forhaste noget så resultatet ikke bliver som det skal være, så jeg har giver mig god tid til at kæle for detaljerne og gjort det hele så godt som jeg kan med nøje planlægning.

Ud over at have været godt i gang med bogen, så har jeg også været på et privat tegnekursus for at få nogle ekstra teknikker ind. Jeg har før været på et lignende kursus hvor jeg fik rigtig meget ud af det, så jeg greb selvfølgelig chancen da jeg fik det tilbudt igen og sagde straks ja til endnu et kursus.

Det var meget givende og jeg elsker altid at forny mig selv og lære nye teknikker. Det er umiddelbart ikke noget der er er livsnødvendigt da jeg egentlig har godt styr på de forskellige teknikker, men jeg ønsker altid at kunne forbedre mig og give mig selv de bedste muligheder inden for det fag jeg dyrker. Dette er også noget der vil gavne mig senere hen når jeg forhåbentlig får lavet flere bøger. Det er spændende og altid værdifuldt at udvikle sin teknikker. Samtidig ser jeg lidt frem til selv at kunne kigge mine bøger igennem og se hvordan jeg har udviklet mig i min teknik fra starten og længere frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *