Velkommen til min blog

Hej alle og velkommen til Ibby2008. Jeg hedder Camillla og er en ung kvinde, mener jeg selv, i starten af 30erne. Jeg har startet denne blog for at skrive om mit liv, hvor en af mine store interesser er børnebøger, som jeg er stor fan af og også selv illustrerer og skriver. Siden her er opkaldt efter International Board on books for children and young adults kongressen som er en kongres hvor der bliver sat fokus på at forbinde børn og bøger. Jeg har valgt at skrive om siden for at skrive om nogle af de ting jeg oplevede ved kongressen, som var en af de primære grunde til at jeg selv tog det store skridt og bevægede mig ud i at skrive og illustrere børnebøger selv. Her på bloggen vil jeg skrive om nogle af mine minder fra konferencen og hvad der førte op til at jeg i sin tid tog til den og hvad der gjorde at mit liv blev anderledes efter den.

Ydermere vil jeg skrive en masse forskelligt om børnebøger og hvad der gør at jeg går så meget op det, samt en masse andre ting der fylder mit liv lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *